loading...
سایت تفریحی کمپــــ فارسی|بروزترین مجله تفریحی
آخرین ارسال های انجمن
فارســـــ کمپ بازدید : 245 پنجشنبه 17 بهمن 1392 نظرات (0)

پورتفولیوی گوشت

مواد لازم :

 گوشت قیمه شده ریز  500 گرم
 قارچ  200 گرم
 کنسرو ذرت  یک پیمانه
 پیاز خرد شده  یک عدد
 سیر رنده شده یک عدد
پنیر پیتزا دو پیمانه
کنجد ، فلفل ، نمک و رب گوجه فرنگی مقداری
نان باگت یک عدد بزرگ


طرز تهیه :
پیاز را تفت بدهید بعد گوشت را به آن اضافه کنید تفت بدهید تا آب گوشت کشیده بشود ، سیر و رب را به همراه یک استکان آب اضافه کنید و اجازه بدهید گوشت پخته بشود بعد قارچ را اضافه کنید و نمک و فلفلش را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

نان باگت را  از طول دو نیم کنید ،کمی از داخلش را خالی کنید و از مایع گوشتی داخلش بریزید بعد ذرت و پنیر را هم روی آن پخش کنید.

پورتفولیوی گوشت, طرز تهیه پورتفولیوی گوشت


نیمه دیگر نان را بگذارید روی آن فشار بدهید ، پنیر پیتزا را روی نان پخش کرده و کنجد را روی بپاشید.

پورتفولیوی گوشت, طرز تهیه پورتفولیوی گوشت


حدود 20 دقیقه در فر قرار بدهید اگه دوست داشتید زیاد سرخ بشود می توانید از گریل هم استفاده کنید .

پورتفولیوی گوشت, طرز تهیه پورتفولیوی گوشت

منبع :بیتوته

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    من .... هستم؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1229
  • کل نظرات : 105
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 145
  • آی پی امروز : 166
  • آی پی دیروز : 115
  • بازدید امروز : 333
  • باردید دیروز : 253
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 586
  • بازدید ماه : 1,758
  • بازدید سال : 38,963
  • بازدید کلی : 5,508,470
  • کدهای اختصاصی